Auto opleidingen – A79 rijopleidingen

Auto opleidingen

Theorie

Je kan auto theorie-examen doen als je 16 jaar of ouder bent. Geldigheid van je CBR theorie-examen is 1,5 jaar (18 maanden). Tijdens je kennismakingsles krijg je tekst en uitleg over hoe je je het beste..

Beginnen vanaf 16,5 jaar

Vanaf 1 november 2011 is 2toDrive gestart. Dit houdt in dat je al vanaf je 16,5 jaar rijlessen mag gaan volgen. Daarentegen mag je theorie-examen doen vanaf 16 jaar. Zodra je..

Faalangst

Je hebt lang geoefend om het zover te brengen. Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en..

Opfriscursus

Autorijden zou voor iedereen een plezier moeten zijn! Durf je niet meer te rijden omdat je je onzeker voelt? Vind je het eng om de snelweg op te gaan? Heb je moeite met inparkeren? Heb je..

Voorbereiding rijtest CBR

Als bestuurder ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom is het belangrijk dat het CBR een inschatting kan maken van het feit of je..

Kennismakingsles

Wil je starten met rijles? Wij bieden je de mogelijkheid om te beginnen met een kennismakingsles. Je maakt dan kennis met ons en onze manier van lesgeven. Het verplicht je tot niets..

Call Now Button