Motor opleidingen – A79 rijopleidingen

Motor opleidingen

Leer op de juiste manier motorrijden

Goed motorrijden leer je bij een gespecialiseerde motorrijschool. Kiezen voor een goede rijopleiding is investeren in je eigen veiligheid en vooral in meer plezier..

Stappen tot je motorrijbewijs

Voordat je je motorexamen kunt afleggen moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat van het CBR. Voor het leren van de theorie stellen wij het theorieboek..

Categorieën

m5

Voor de motor heb je drie verschillende rijbewijzen: voor de lichte motor (A1), de middelzware motor (A2) en de zware motor (A)..

Kennismakingsles

Wil je starten met motorrijles? Wij bieden je de mogelijkheid om te beginnen met een kennismakingsles. Je maakt dan kennis met ons en onze manier van lesgeven. Het verplicht je tot niets..

Heropstartles

motorrijbewijs

Heb je na het behalen van je rijbewijs een aantal jaren geen motor gereden en wil je weer motorrijden? Om dit veilig en plezierig te laten verlopen is het volgen van een heropstaples geen..

VRO

m4

Tijdens het behalen van je motorrijbewijs geven we je natuurlijk zoveel mogelijk kennis en vaardigheden mee, maar na het behalen van je rijbewijs ben je pas aan het begin van “het leren rijden”..

Call Now Button