Kennismakingsles Motor – A79 rijopleidingen

Kennismakingsles Motor

Wil je starten met motorrijles? Wij bieden je de mogelijkheid om te beginnen met een kennismakingsles. Je maakt dan kennis met ons en onze manier van lesgeven. Het verplicht je tot niets! De kennismakingsles kun je zien als een eerste rijles van één uur en een nabespreking van ongeveer een half uur.

In het eerste uur kijken wij wat jouw aanvangsnivo is. Wij geven je een uitleg over de uitrusting, motor en zithouding. Daarna maak je kennis met wegrijden en stoppen en maak je een begin met een aantal bijzondere manouvres. Aan het einde van deze kennismakingsles volgt de nabespreking.

In de nabespreking geven wij je een inschatting van het aantal lessen dat je naar alle waarschijnlijk nodig zult hebben om met een goede kans van slagen praktijkexamen te doen. Op basis daarvan bespreken wij met jou de mogelijkheden van de lespakketten.

Houdt daarbij altijd in gedachten dat in de praktijk kan blijken dat je een hele snelle leerling bent of dat je juist meer moeite het met het leren en daardoor meer lessen nodig hebt dan verwacht. Het eindresultaat moet altijd zijn dat je veilig en vol zelfvertrouwen aan je praktijkexamen begint.

Voor een effectieve rijopleiding adviseren wij je tenminste één les per week.

Wat heb je minimaal nodig voor de kennismakingsles?

Stevige schoenen tot boven de enkel
Spijkerbroek
Handschoenen

Overige materialen kun je gratis van de rijschool lenen.

Call Now Button