Motorrijden – A79 rijopleidingen

Motorrijden

Leer op de juiste manier motorrijden
Goed motorrijden leer je bij een gespecialiseerde motorrijschool. Kiezen voor een goede rijopleiding is investeren in je eigen veiligheid en vooral in meer plezier in motorrijden.

Je krijgt rijles van een ervaren instructeur met één boodschap: ECHT motorrijden. Dit betekent dat wij je opleiden tot motorrijder. Tijdens de lessen zullen wij je stap voor stap in een open en persoonlijke sfeer naar het felbegeerde motorrijbewijs begeleiden.

Wij rijden altijd mee op de volgmotor. Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel bij A79 rijopleidingen. Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van helmen en jassen van de rijschool. Je hebt je eigen rijles-app waarin je je vorderingen, aantal lessen en factuur kunt bekijken. Betalingen kun je makkelijk via IDEAL verzorgen.

Motorrijden kent meer risico’s dan autorijden. Je bent kwetsbaarder, maar met een bewuste risico-inschatting, de juiste snelheid, plaats op de weg én een goede voertuigbeheersing kun je risicovolle situaties sneller en beter inschatten. Hierdoor heb je meer tijd om te reageren en breng je de risico’s tot een zeer aanvaardbaar niveau terug.

Wil je goed leren motorrijden, straks met plezier en vertrouwen de weg op, en dat ook nog tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij A79 aan het juiste adres!

Call Now Button