Over ons – A79 rijopleidingen

Over ons

Mijn naam is Sharon Hautvast, in 1980 geboren en getogen in Klimmen. Ik ben Rijinstructrice sinds 2008.

De eerste jaren van mijn instructrice zijn heb ik met veel plezier doorgebracht bij een van de grootste opleiders van Limburg. Daar heb ik rijles gegeven in de volgende categorieën:

BAuto
B automaatAuto
AMotor
AMBrommobiel
AM2Bromfiets
Stagementor voor nieuwe instructeurs.

In 2015 heb ik de beslissing genomen om zelf een rijschool te starten. Mijn doelstelling is om jou zo eenvoudig, efficiënt en vooral verkeersveilig te leren autorijden. Ik voel me verantwoordelijk als instructeur en als mens om jou je leven lang veilig en met een goed gevoel te kunnen laten rijden door het verkeer.

Ik ben Ron Hazendonk, woonachting in Valkenburg aan de Geul, afkomstig uit Utrecht en inmiddels al vele jaren actief als auto- en motorinstructeur in het mooie Limburgse Heuvelland.

Tot 1994 was ik werkzaam in de automotive branche, kennis die van grote aanvullende waarde is tijdens mijn lessen.

In de regio Utrecht ben ik vanaf 1994 tot en met 2013 actief geweest als instructeur van auto, motor, vrachtauto en bromfiets. In 2013 ben ik naar Valkenburg verhuisd en heb daar mijn werkzaamheden voortgezet.

Ik blijf het een geweldige uitdaging vinden om van jou op een leuke, ontspannen manier een zelfverzekerde bestuurder te maken.

Mijn passie voor motorrijden heeft ertoe geleid dat ik mij heb gespecialiseerd in motorrijvaardigheidsopleidingen. Dus heb je eenmaal je felbegeerde motorrijbewijs op zak, dan kun je bij ons ook terecht voor voortgezette motorrijvaardigheidsopleidingen, want met motorrijden ben je nooit uitgeleerd!
Kortom : Als je kiest voor A79 kun je na het behalen van je auto- en/of motorrijbewijs terugkijken op een fijne rijopleiding, waarbij jouw individuele kwaliteit voorop staat!

Call Now Button